Radio

Uitzending 8 oktober 2016: Regio Toerisme, Vastgoedpresentatie en Sylvia de Wit Travel Counselor

In aflevering 210 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Toerisme van een stad of gebied, iedereen droomt ervan en rekent erop, maar echt goed van de grond wil het maar niet lukken. Met Holland Boven Amsterdam is er nu een groot regionaal initiatief, maar hoe zit dat met de regio Westfriesland? Hoe gaat Michel Bakelaar, sinds 2 maanden benoemd tot toerisme coördinator voor Westfriesland dat tot een breed gedragen succes maken?

Oktober is woonmaand. Vorige week een startende makelaar, vandaag een schrijfster. Nicolet Groen schreef vanuit haar ervaring als specialist in vastgoedpresentaties het boek ‘Maak van je huis een thuis.’ en brengt het in eigen beheer uit.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarna gevolgd door de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van presentator Robert Jan Knook bekend van ANP nieuws en BNR. Hij heeft een mening over de wet DBA en deelt deze graag met u.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week is dat Sylvia de Wit Travel Counselor uit Hoorn. Hoe bevalt het ondernemen haar en merkt zij een opleving in de reisbranche?

Uitzending 8 oktober 2016: Regio Toerisme, Vastgoedpresentatie en Sylvia de Wit Travel CounselorPopulair deze week

To Top
*/ ?>