Radio

Uitzending van 10 september 2016: Bakkersatelier, Secret Rooms en Hoogeboom Totaal Techniek

De heren van Bakkersatelier slaan nieuwe weg in

In aflevering 206 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Ondernemer Frans Kragt gaat een spannend ondernemers avontuur aan. Hij is de website secretrooms.nl gestart. “Het doel van Secret Rooms is om mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje makkelijker en sneller een fijne ruimte te bieden.” Een gesprek met deze ondernemer.

Het Bakkersatelier in Hoorn gooit het over een andere boog. Zij gaan samenwerken met horecaleverancier Veldboer Eenhoorn en nemen afscheid van de particuliere markt.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Daarin een gesprek met Marcel Ooijevaar over zijn onlangs geopende fietsenwinkel Celmar Fietsen in de Huesmolen. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week zijn dat vader Gerard en zoon Pim Hoogeboom. Zij startte onlangs met Hoogeboom Totaal Techniek.
Populair deze week

To Top
*/ ?>