Starter van de Week

Starter van de Week: Daniel en Jurgen Steltenpool van Multicopy Enkhuizen

Foto: Guillaume Groen
14 juni 2016, Enkhuizen Starter van de Week zijn Daniel en Jurgen Steltenpool van Multicopy in Enkhuizen.

14 juni 2016, Enkhuizen
Starter van de Week zijn Daniel en Jurgen Steltenpool van Multicopy in Enkhuizen.

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

Zes vragen aan de Starter van de Week

Wanneer zijn jullie gestart? Wij zijn gestart op 2 november 2015

Wat doen jullie precies of wat voor product verkoop je? Wij helpen onze klant zijn product of dienst op de juiste manier te presenteren. Dat doen we met gedegen communicatie advies en de juiste communicatie middelen of dat nou een simpele flyer is of PVC behang bedrukt met een beeld waardoor het bedrijf persoonlijk in beeld gebracht wordt. 

Wie zijn de ondernemers? Wij zijn Daniel en Jurgen Steltenpool

Wat maakt jullie product of dienst anders dan andere aanbieders en waarom kiezen ze ze voor jullie? We zijn in staat om een totaalconcept te bieden. Doordat we een samenwerking aangegaan zijn met Multicopy kunnen we de communicatiewensen van onze klant volledig uit handen nemen en dit of zelf of samen met onze partners verzorgen waardoor de klant er geen omkijken meer naar heeft. 

Wat zijn jullie groei ambities en waar staan jullie over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar willen we meer producten in huis kunnen produceren in plaats van via onze partners zodat we onze kwaliteitscontrole op een nog hoger niveau kunnen krijgen. Over 5 jaar willen we meer ondernemers in West-Friesland gaan bedienen waarvoor we waarschijnlijk in Hoorn en extra vestiging gaan openen. 

Welke ondernemers tip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Denk out of the box, zorg dat je uniek bent.

INTERVIEW

Zaterdag 18 juni was Daniel Steltenpool te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Bekijk hieronder het interview of luister deze terug.

Starter van de Week: Daniel en Jurgen Steltenpool van Multicopy Enkhuizen
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>