Starter van de Week

Starter van de Week: interieurstyling Style-Over

Foto's Guillaume Groen Fotografie

Guillaume_Groen-Starter_van_de_week-Style-over-GGRO20161027_4381 HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. De zaterdag daarop is de ondernemer te gast in het gelijknamige radioprogramma, voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Guillaume ontmoette de dames van Style-Over op een project en stelde hen de zes vragen over het ondernemerschap.

Wanneer zijn jullie gestart? Wij zijn gestart op 26 januari 2016

Wat doe jullie precies of wat voor producten verkoop je? Wij doen interieurstyling in de breedste zin van het woord, Je kunt dan denken aan re-styling van woningen, verkoopstyling en bedrijfsstyling. We hebben ook wel een caravan en een vakantiewoning gerestylt. De spullen die we gebruiken tijdens het stylen verkopen we ook die kun je dan ook bestellen in onze eigen wegshop.

Wie zijn de ondernemers? We zijn met zijn vieren.  Esther Gnodde, Melissa Lakeman-Speets, Ingeborg Bijvoet-Heule en Florien Gnodde-Zuininga.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jullie? We nemen de tijd voor onze klant en zoemen in op hun interieurwens en vertalen dat met een frisse en hippe blik naar een inrichting van nu.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar willen we een begrip zijn in West-Friesland. Wanneer je iets wilt met de inrichting van je huis kom je uit bij Style-over. Over 5 jaar, zijn we een begrip in West-Friesland en zijn we buiten west-friesland flink gegroeid en hebben ons team uitgebreid met meer mensen. We kunnen daardoor een veel groter gebied bedienen.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Benut je talent en werk met passie.

Na het interview in studio Radio Hoorn

INTERVIEW

Zaterdag 22 oktober was het complete team van Style-Over te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.


Starter van de Week: interieurstyling Style-Over
To Top