Radio

Uitzending 21 oktober 2017: Jong Mangement, Kracht on Tour en Breedbandcongres

In aflevering 252 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Jong Management is een vereniging voor jonge ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Danny Verdonk praat ons bij over kring Noordwest Nederland en een event met Jos Burgers in November.

Donderdagochtend was Kracht on Tour in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W om vrouwen te attenderen op hun economische zelfstandigheid. Omroep collega Chantal Bos en tevens ondernemer was erbij en vertelt meer over deze Tour.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland. Daarin aandacht voor het Breedbandcongres op donderdag 2 november in Hoorn.

Elke week een ondernemerscolumn. De column van deze week is van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland

ACHTERAF BELUISTEREN

Gemist? Maandag na 14u Online, Soundcloud en podcast via iTunes en TuneIn.

Uitzending 21 oktober 2017: Jong Mangement, Kracht on Tour en Breedbandcongres
To Top