Radio

Uitzending 28 oktober 2017: Westfries Groenevelt in Oostenrijk en NHN Business Awards

In aflevering 253 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending deel 2 van Westfriezen in het buitenland. Paul Groenevelt vertrok vanuit Spanbroek naar Oostenrijk en bouwde daar met zijn gezin een nieuw leven op. En laat de Oostenrijkers proeven van zijn ambachtelijke stroopwafels die hij op markten en braderieën verkoopt. Hoe is het ondernemen in het bergachtige land?

Foto via Facebook/Stoabeatz Festival

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland. Daarin aandacht voor het Breedbandcongres van 2 november in Hoorn. Elke week een ondernemerscolumn. De column van deze week is van Robert-Jan Knook

Deze week zijn de genomineerden van de NHN Business Awards bekendgemaakt. Peddy Stegerhoek praat over de opzet en de genomineerden van deze ondernemersverkiezing.

Uitzending 28 oktober 2017: Westfries Groenevelt in Oostenrijk en NHN Business Awards
To Top