Radio

Uitzending 9 december 2017: Startersloket en Westfriese Woonvisie

In aflevering 259 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Afgelopen donderdagochtend werd het dienstverleningscontract tussen de Westfriese Gemeenten en de initiatiefnemers van het Startersloket verlengd met een jaar. Hierdoor zijn er ook in 2018 weer meerdere trainingen van Startende ondernemers mogelijk. Een interview met een van de initiatiefnemers Joeri Goede.

Cees Tip is recent benoemd tot bestuurder van Intermaris. Tijdens de jaarvergadering van de Westfriese Bedrijvengroep presenteerde hij zijn woonvisie. Na afloop spraken wij hem toen en vroegen hoe deze visie eruit zag.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Na het nieuwsoverzicht en de agenda volgt de ondernemerscolumn. Deze week van Robert-Jan Knook, presentator en dagvoorzitter.

Starter van de week is Erik Rood van Aquariumverhuur.

Uitzending

Uitzending 9 december 2017: Startersloket en Westfriese Woonvisie
To Top