Starter van de Week

Starter van de week: Lisbeth van Lintel Grafisch Ontwerp

Starter van de week - Lisbeth van Lintel - Foto Guillaume Groen

Starter van de week – Lisbeth van Lintel – Foto Guillaume Groen

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuws jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto gemaakt op locatie door fotograaf Guillaume Groen. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? Ik ben gestart op 11 april 2016

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik geef vorm aan jouw boodschap en dan kan dat tot uiting komen een logo, flyer, brochure, boek, visite kaartje of een mooie schets of tekening.

Wie zijn de ondernemers? Dat ben ik lisbeth van Lintel

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Juist omdat ik naast grafisch ontwerp oog voor beeld heb komt daar ook fotografie en illustratie om de hoek kijken. Daardoor ben ik een goede luisteraar en zet ik mijn empathische vermogen aan het werk om zodat jouw verhaal overkomt. 

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Over 1 jaar heb ik meer opdrachten die goed bij mij passen en ik maak daarnaast mooi vrij werk. Over 5 jaar heb ik die expertise dat klanten mij kunnen vinden om mijn specifieke beeldtaal. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Zorg dat je plezier in je werk hebt en houd!

INTERVIEW

Zaterdag 7 januari was te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de week: Lisbeth van Lintel Grafisch Ontwerp
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>