Starter van de Week

Starter van de Week: Sun Walenkamp van Semwerkt

Foto Benno Ellerbroek

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek met een foto. In het gelijknamige radioprogramma is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek. Dit interview wordt later aan deze pagina toegevoegd.

ZES VRAGEN AAN DE STARTER VAN DE WEEK

Wanneer ben je gestart? In mei 2014.

Wie zijn de ondernemers? Robbert Rosdorff en Sun Walenkamp

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Semwerkt is een SEO en SEA specialist die graag bedrijven ondersteund en adviseert mbt de zoekmachine marketing vraagstukken.

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Als eerste zijn wij aantoonbaar zeer succesvol voor onze klanten. Daarnaast hebben wij echt liefde voor het vak en zijn zeer fanatiek om voor onze klanten goed te kunnen scoren. Snel reageren en heldere communicatie is heilig voor ons.

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Onze doelstelling is nooit groei geweest maar vooral kwaliteit leveren. De rest komt dan vanzelf.  Onze wens is en blijft zijn: vooruit lopen in de markt en vooral samen met de klant langdurig een mooie samenwerking opzetten.

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Ik liep al vele jaren met de wens om een bedrijf te starten maar er was telkens wel een reden te verzinnen om het niet te doen. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Mijn tip is: blijf dicht bij jezelf en volg je hart.

Interview

Zaterdag 20 mei was Sun Walenkamp te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in bedrijf op Radio Hoorn. Luister hier het interview terug.

Starter van de Week: Sun Walenkamp van Semwerkt
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>