Westfriesland

Baby Plus gaat uitbreiden met winkel in Haarlem

Foto fb.com/babyplus

HOORN – “Van Kleine Noord naar Kleine Houtstraat – ‘kleine’ straten voor grootse avonturen,” met deze tekst bracht Tim van Haaster en zijn team naar buiten dat Baby Plus een tweede vestiging erbij krijgt. Deze moet in eerste kwartaal in Haarlem open gaan.

“Een tweede vestiging is niet per se belangrijk voor ons, echter, wij geloven in onze formule en ons service level en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen/avonturen,” geeft Van Haaster aan ons aan als motivatie voor de uitbreiding. “Met het openen van een tweede vestiging in winkelstad Haarlem verwachten wij meer naamsbekendheid te creëren wat goed is voor onze webshop, maar ook voor onze winkel in Hoorn.”

Haarlem

Een tweede winkel openen naast Hoorn in Haarlem lijkt een onlogische keuze, maar dat blijkt niet zo te zijn. “Er is gekozen voor Haarlem, omdat het een van de beste winkelsteden van Nederland is en er op dit moment nog geen gespecialiseerde babyzaken zijn gevestigd. Veel van onze leveranciers hebben er dus nog geen verkooppunt.” Vooral kansen dus.

Daarmee zijn de verwachtingen hoog gespannen. “Wij verwachten dat het een groot succes gaat worden, omdat het een belangrijk gat in de vraag van consumenten gaan opvullen.” De verwachte opening is gepland in kwartaal 1 van 2018.

Hoorn

Voor alle klanten heeft Van Haaster geruststellende woorden, “Voor Hoorn verandert er niks, dit gaat meer fungeren als de hoofdvestiging. Iedereen die hier op dit moment werkzaam is, zal hier ook blijven, dus alle vertrouwde gezichten blijven.”

To Top