Westfriesland

Double Paid uit De Goorn wordt onderdeel NIC Finance Projecten

Afbeelding via doublepaid.nl

DE GOORN – Het bedrijf Double Paid uit De Goorn wordt een onderdeel van Het NIC. Daarvoor heeft Het NIC, uit Den Dolder, recent de aandelen van Double Paid overgenomen en zal Double Paid binnen NIC Finance Projecten integreren. Double Paid ontvang onlangs voor de tweede keer een FD Gazelle.

Het bedrijf uit De Goorn ziet voordelen in de overname. “In ons continue streven de dienstverlening naar onze klanten uit te breiden en te optimaliseren, heeft Double Paid de samenwerking gezocht met een grotere marktpartij en deze gevonden in Het NIC en meer specifiek in NIC Finance Projecten. Door deze integratie is een organisatie gevormd -de marktleider in Nederland- met een sterkere propositie voor u als klant.” , aldus het bedrijf op haar website.

‘spend justification’

Het bedrijfsonderdeel NIC Finance Projecten voert een soortgelijke analyses uit als Double Paid en heeft daarnaast een uitgebreid dienstenpakket gericht op ‘spend justification’. Double Paid wordt -vanwege haar ISMS-systeem en een ISO27001-2013 certificaat- verantwoordelijk voor de verwerking van alle betalingenanalyses (inclusief BTW-analyses) en NIC Finance Projecten voert de verdere analyses en (maatwerk-)ondersteuning uit.

NIC Double Paid

Double Paid wordt nu NIC Double Paid en is een integraal onderdeel van NIC Finance Projecten. Maarten Pronk, adjunct-directeur van Double Paid, is benoemd tot managing director; de oprichter Henk Braas blijft als adviseur nauw betrokken.

Double Paid uit De Goorn wordt onderdeel NIC Finance Projecten
To Top