Westfriesland

Laatste dagen en kans op stemmen van der Valk Retailprijs

HOORN – Het wordt spannend bij de publieksprijs van het Westfries Ondernemersgala. Stemmen voor de Van der Valk publieksprijs is namelijk nog mogelijk tot donderdag 9 februari 2017 om 15:00 uur. De laatste loodjes voor Van der Kroon uit Westwoud, Groot Schoenmode uit Hoorn en Stumpel uit Hoorn.

Alle worden opgetrokken om de meeste stemmen te scoren. Waar Groot Schoenmode een groot bord buiten heeft staan en net als Van der Kroon op facebook adverteerd om vooral op het eigen bedrijf te stemmen, kun je bij Stumpel in ruil voor je stem een gratis kop koffie krijgen. De laatste tussenstand van dinsdag gaf aan dat Stumpel van de kroon is gestoten door Van der Kroon.

Kandidaten

Waar kun je op stemmen en wat zijn of doen deze bedrijven? Hieronder per bedrijf een korte omschrijving door de ondernemers zelf aangeleverd en een clip van het bedrijf.

Stemmen kan via www.westfriesondernemersgala.nl

Groot Schoenmode

“Al tientallen jaren zit de familie Groot in Hoorn met hun fantastische zaak in schoenmode. In de winkel op het Kleine Noord wordt elke bezoeker door het kleine team warm en gastvrij onthaald. De passie voor schoenen, de uitstekende service en de zintuigelijke beleving (geur, licht, geluid, emotie) maken dat je binnen een minuut verliefd wordt en er altijd weer met plezier terug blijft komen. Niet voor niets heeft Groot Schoenenmode de Best Customer Experience Award 2016 gewonnen!

Voor Groot Schoenenmode is en blijft retailen een voorrecht: een mooie locatie, prachtige artikelen en voor geweldige mensen!”

Van der Kroon

“Uw Groene Vakwinkel, Van der Kroon, aan de doorgaande weg in Westwoud biedt een groot assortiment aan artikelen voor zowel de professionele als de particuliere klant. In de winkel vindt u benodigdheden voor o.a. de tuin, dierbenodigdheden en diervoer, doe-het-zelf artikelen en werk- en vrijetijdskleding. Ook hebben we op de bovenverdieping een grote ruitersport afdeling, waar we bijv. op maat gemaakte laarzen aanmeten. De winkel is zo’n 1000m2 groot en heeft een regionale functie. Het personeel is vriendelijk, servicegericht en adviseert u graag. Met onze eigen vrachtwagen is het mogelijk om uw bestelling bij u thuis te bezorgen. Neem eens een kijkje op www.kroonshop.nl”

Boekhandel Stumpel

“Boekhandel Stumpel, wie kent ons niet? Het familiebedrijf bestaat dan ook sinds 1880 en is met tien winkels een begrip in Hoorn en ver daarbuiten. Stumpel wordt gerund door de vierde en vijfde generatie Stumpel. Samen met 115 collega’s leiden kennis en verjonging het bedrijf de toekomst in. Zo is Stumpel, naast diverse winkels in West-Friesland, ook te vinden in grote andere steden zoals Alkmaar en Almere.

Naast boekhandels timmert Stumpel Office Products stevig aan de weg. Van kantoorartikelen (zoals printpapier en koffie) tot complete projectinrichting en ICT: Stumpel is totaalleverancier voor het kantoor.

Stumpel blijft in beweging. Twee nieuwe winkels zijn onlangs toegevoegd en in Hoorn en Almere zag koffiebar Boek & Boon het levenslicht. Ook online wordt de webshop van Stumpel steeds professioneler.

Neuzen tussen de boeken en andere cadeaus voor jezelf onder het genot van een heerlijke cappuccino. U bent van harte welkom.”

Laatste dagen en kans op stemmen van der Valk Retailprijs
To Top