Westfriesland

Met Andre, Dolf en Katja zoekt Westfries Ondernemersgala nieuwe hoogtepunten

HOORN – Op donderdag 8 februari vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn het 27ste Westfries Ondernemersgala plaats. Een gala voor, door en met Westfriese ondernemers uit alle segmenten uit de regionale economie. Een avond vol bijzondere gasten en met als hoogtepunt: de bekendmaking van de beste ondernemers van 2017.

De economie zit in de lift. Ook de Westfriese regio deelt in deze opleving. Maar welke bedrijven hebben zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden? Verdeeld over drie categorieën vindt de bekendmaking van deze drie prestigieuze bedrijven tijdens het gala plaats.

  • Rabobank West-Friesland Méér prijs: voor bedrijven ouder dan tien jaar
  • WBG Runner Up prijs: voor bedrijven jonger dan tien jaar
  • Van der Valk Retail Publieksprijs: voor online en offline retailers

Programma

Ook dit jaar heeft de organisatie van het gala gasten van een hoog niveau uitgenodigd. In het geval van André Kuipers zelfs letterlijk. Als tweede Nederlander in de ruimte maakt hij het publiek deelgenoot van zijn bijzondere blik op de wereld. Conferencier en verbaal snelvuurkanon Dolf Jansen legt het huidige economische klimaat langs zijn  kritische meetlat en actrice/onderneemster Katja Schuurman zal de avond als presentatrice in goede banen leiden.

Maar eerst: Nomineren

De Westfriese winnaars worden gekozen door de Westfriese ondernemers zelf. Tot 30 november kunnen Westfriese bedrijven worden aangemeld via westfriesondernemersgala.nl. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury de hoogst scorende bedrijven en kan er gestemd worden op de winnaar van de Van der Valk Retail Publieksprijs. “Maar we kunnen nog altijd goede kandidaten gebruiken. Na 27 jaar wordt de spoeling wat dunner. Maar als een bedrijf het verdiend, geef ons de nominatie door,” aldus voorzitter Marinus Zoutendijk.

Tickets

Het Westfries Ondernemersgala is een avond ‘op chic’. Stijlvol en elegant. Vandaar de dresscode ‘black tie’; een stijlvolle smoking of een chique avondjurk. Tickets voor het gala zijn € 49,- per persoon. Voor fijnproevers bestaat tevens de mogelijkheid aan te schuiven aan het exclusieve galadiner in het Van der Valk Hotel, onder auspiciën van sterrenkok Lucas Rive. De totaalprijs is in dat geval € 149,-.  Tickets zijn vanaf 17 november verkrijgbaar via westfriesondernemersgala.nl.

Met Andre, Dolf en Katja zoekt Westfries Ondernemersgala nieuwe hoogtepunten
To Top