Westfriesland

Sportconcept Mom in Balance via franchise ook in West-Friesland

Foto aangeleverd

HOORN – Het sportconcept Mom in Balance waarbij zwangeren en moeders door heel Nederland actief in de buitenlucht sporten, is nu ook in West-Friesland een feit. En komt daarmee weer terug naar de roots van Esther van Diepen die het sportprogramma in 2008 ontwikkelde. Zij is afkomstig uit Lutjebroek.

Het programma bestaat uit verschillende outdoor workouts voor zwangere vrouwen, pas bevallen moeders en voor moeders die hun conditie op peil willen houden. Inmiddels sporten er op ruim 40 (franchise)locaties meer dan 6200 vrouwen mee in ons sportprogramma. Nog wekelijks sluiten zich nieuwe vrouwen bij ons aan, in zowel in binnen- als buitenland.

West-Friesland

De franchisenemer voor West-Friesland is Babette Zonneveld (34) uit Hoogwoud. Zij gaat Mom in Balance combineren met haar beroep als docent bij de Johan Cruyff Academy, een hbo-opleiding die het mogelijk maakt voor topsporters om te studeren. Zonneveld is bekend met topsport en bewegen. “Ook ik weet hoe het is om studie met topsport te moeten combineren. Naast mijn opleiding heb ik altijd op hoog niveau gehandbald. Naast allerlei nationale jeugdselecties heb ik ook met SEW jarenlang op het hoogste niveau van Nederland gespeeld.”

Babette Zonneveld (r)

Zaterdag 4 maart om 10.00 uur verzorgt Mom in Balance West-Friesland een energieke kick-off workout in het Julianapark in Hoorn. Oprichtster Esther van Diepen zal samen met franchisenemer de workout verzorgen. Ook oud-topschaatster Barbara de Loor, betrokken als inspirator van het opleidingsteam van Mom in Balance én in blijde verwachting van haar tweede kindje, is aanwezig tijdens dit event.

Na Hoorn volgen kick-offs in Enkhuizen/Bovenkarspel (locatie Streekbos) en Medemblik

Sportconcept Mom in Balance via franchise ook in West-Friesland
To Top