Westfriesland

WonenPlus en DEEN werken samen in boodschappenservice

Foto website Regionale Stichting WonenPlus

WATERLAND – Regionale Stichting WonenPlus is samen met supermarktketen DEEN Supermarkten een boodschappenservice gestart voor abonnees van WonenPlus Waterland. Abonnees kunnen voortaan hun boodschappenlijstje doorgeven en deze worden door vrijwilligers van WonenPlus thuisbezorgd en indien gewenst in de (koel)kast gedaan.

Mevrouw Anjema was de eerste abonnee die gebruik heeft gemaakt van deze boodschappenservice. Haar boodschappen zijn door WonenPlus bij haar thuisbezorgd. Bij deze eerste bezorging was ook de bedrijfsleider van de DEEN Webwinkel aanwezig met een mooie bos bloemen.

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig. De abonnee van WonenPlus geeft eenmaal per week een boodschappenlijstje van minimaal 20 euro per mail of telefonisch door. Een vertrouwde vrijwilliger van WonenPlus Waterland brengt het daarna op het afgesproken moment de boodschappen bij de bewoner thuis. Eventueel zelfs tot in de (koel)kast.

Snel meer vestigingen

WonenPlus verwacht deze dienst in de loop van het komende jaar ook bij de andere WonenPlus-vestigingen te kunnen uitrollen.

WonenPlus en DEEN werken samen in boodschappenservice
To Top