Radio

Uitzending 10 februari 2018: Terugblik WF Gala met uitreikingen en interviews winnaars

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 267 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Natuurlijk is dit programma bijna geheel gewijd aan het Westfries Ondernemersgala van afgelopen donderdagavond. Tot 18.00 uur horen we de bekendmakingen van de ondernemersprijzen én de interviews alle winnaars ondernemers. Een gesprek met Niels Deen van Soci-Com, Nick en Tom de Wit en Ingrid Commandeur en Johan Kos van Preoftuin Zwaagdijk. Met oud jury voorzitter Jan Franx een terugblik op de nominaties en zijn opvolger, die hij waarschijnlijk al gevonden heeft.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met daarin natuurlijk aandacht voor de genomineerde bedrijven van het Westfries Ondernemersgala. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Robert-Jan Knook, presentator en nieuwsvoorlezer.

Uitzending

Uitzending 10 februari 2018: Terugblik WF Gala met uitreikingen en interviews winnaars
To Top