Radio

Uitzending 10 maart 2018: Brand Karsten Tenten, Workshop Regie over je Leven en Starter Bij Meta

In aflevering 271 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

De grote brand van vrijdagavond heeft het bedrijf van Karsten Tenten en Karsten Travelstore in Zwaag verwoest. Vanmiddag was zichtbaar dat alleen nog de staalconstructie de contouren van het bedrijf toonden. Weeff collega Chantal Bos sprak vanmiddag met bedrijfsleider Jan Willem Algra en een personeelslid, de dag na de brand.

De balans op willen maken in je leven. Dat overkomt velen onder ons rond het 40e levensjaar. Je hebt de nodige levenservaring opgedaan, om je een beeld te vormen van wat bij jou past en wat je wilt. Maar hoe wil je vanaf nú je leven inrichten? Op 22 maart is hiervoor een workshop. Maurice Schoutsen en Tineke de Blank vertellen hier meer over.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Robert-jan Knook, nieuwslezer en presentator. Hij blijkt terug en vooruit op de ondernemersdebatten.

De Starter van de Week is Mark Driesen. Samen met Meta startte hij in maart 2016 Bij Meta Eten en Drinken. Hoe raakte Mark na zijn interim werk in de gezondheidszorg in de horeca en hoe bevalt het hem?

Uitzending

Uitzending 10 maart 2018: Brand Karsten Tenten, Workshop Regie over je Leven en Starter Bij Meta
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>