Radio

Uitzending 13 januari 2018: Trendwatcher Jeanneke Scholtens, Duurzaam Ondernemen en nominaties Ondernemersgala

In aflevering 263 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Weer een nieuw jaar dus ook veel voorspelling voor 2018. In de ondernemerswereld gebruiken hiervoor geen waarzeggers, maar trendwatchers. Een van deze trendwatchers is Jeanneke Scholtens. Zij is op dit moment bezig met haar onderzoek en boek over de toekomst van Seks.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met daarin natuurlijk aandacht voor de genomineerde bedrijven van het Westfries Ondernemersgala. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep.

Wij eindigen de uitzending met een verslag en interview met de winnaar van de Award Duurzaam Ondernemen in Medemblik, Jan Schouten van Jean le Jean catering uit Zwaagdijk.

Uitzending 13 januari 2018: Trendwatcher Jeanneke Scholtens, Duurzaam Ondernemen en nominaties Ondernemersgala
To Top