Radio

Uitzending 14 april 2018: Vernieuwing VMBO, Finale jong18 en Starter Suzanne Strating

In aflevering 276 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Vrijdagochtend verzamelden 40 ondernemers zich bij het Martinus College om op uitnodiging van sectordirecteur VMBO Jan Jacob Jaasma, te kijken naar de huidige huisvesting en het onderwijsprogramma. Sluit het nog aan bij de praktijk.

Dinsdagavond was de finale van Jong18, de onderwijs game waarin 7 scholen in Westfriesland hebben meegedaan. Een terugblik op deze avond.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Robert-Jan Knook, nieuwslezer en presentator., In de brand, uit de brand.

We sluiten de uitzending af met de Starter van de Week. Vandaag is dat Suzanne Strating uit Enkhuizen.

Uitzending 14 april 2018: Vernieuwing VMBO, Finale jong18 en Starter Suzanne Strating
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>