Radio

Uitzending 20 januari 2018: Circulaire Economie en Starter Mobile Service Centre Hoorn

In aflevering 264 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Van 15 tot en met 19 januari 2018 organiseerde Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Een gesprek met Danny Verdonk over de kansen en mogelijkheden voor ondernemers.

Thomas de Boer is met zijn Zeilschool en Paviljoen Enkhuizen genomineerd voor de WBG RunnerUp prijs. Een gesprek met deze nog jonge ondernemer over de toerisme, deze nominatie en .. Prins Carnaval.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met daarin natuurlijk aandacht voor de genomineerde bedrijven van het Westfries Ondernemersgala. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

Wij eindigen de uitzending met de Starter van de Week. Deze week is dat Dave Bijvoet van Mobile Service Centre Hoorn. Iedereen heeft een mobieltje en die vallen wel eens uit of op de vloer. Een gesprek over franchise, keuze locatie en natuurlijk het ondernemen.

Uitzending 20 januari 2018: Circulaire Economie en Starter Mobile Service Centre Hoorn
To Top