Radio

Uitzending 27 januari 2018: Ondernemersdebatten, Strandpaviljoen Enkhuizen, Breedbandcongres en Ondernemend Hoogkarspel

In aflevering 265 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

In maart zijn er vier ondernemersdebatten voor de zeven Westfriese gemeenten. De aanleiding is, hoe kan het ook anders, de gemeenteraadsverkiezingen. Mede organisator en gespreksleider van de debatten is Robert-Jan Knook. Wat kunnen de ondernemers verwachten?

Thomas de Boer is met zijn Zeilschool en Paviljoen Enkhuizen genomineerd voor de WBG RunnerUp prijs. Een gesprek met deze nog jonge ondernemer over de toerisme, deze nominatie en .. Prins Carnaval.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met daarin natuurlijk aandacht voor de genomineerde bedrijven van het Westfries Ondernemersgala. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Bashar al Badri vertelt namens de Westfriese Bedrijvengroep over het breedbandcongres van 1 februari.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag Niels Krommenhoek, coördinator ondernemen op het Horizon College in Hoorn.

Deze week is Ondernemend Hoogkarspel met een nieuw bestuur het nieuwe jaar in gegaan. Een gesprek met Ketie Hoogervorst over de leden en de activiteiten van de vereniging.

Uitzending

Hieronder kunt u de complete uitzending en de losse onderdelen nogmaals beluisteren.

Uitzending 27 januari 2018: Ondernemersdebatten, Strandpaviljoen Enkhuizen, Breedbandcongres en Ondernemend Hoogkarspel
To Top