Radio

Uitzending 3 maart 2018: Trendwatchers, Familiebedrijvenevent en column Hans Huibers

In aflevering 270 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Het ondernemen verandert snel. Een goedlopende winkel moet stoppen door concurrentie via internet en ook banken zien hun kantoren en personeelsaantallen flink slinken. Ook andere sectoren moeten rekening houden met een veranderende toekomst. Jeanneke Scholtens is trendwatcher en geeft ons een kijkje enkele trends voor dit jaar.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarin antwoord op de vraag of je als ondernemer deel moet nemen aan de enquêtes van het CBS en de status van de autoverkopen.

Na het nieuws volgt de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland. Met daarin een interview met Carola de Ruijter over het Familiebedrijvenevent op 5 april in Alkmaar.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep.

Tot slot de mededeling dat dit het laatste seizoen is van het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf op omroep Weeff. De redactie blijft natuurlijk wel actief via deze website en facebook met het brengen van nieuws en informatie voor zakelijk Westfriesland.

Uitzending 3 maart 2018: Trendwatchers, Familiebedrijvenevent en column Hans Huibers
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>