Radio

Uitzending 31 maart 2018: Koppie Doen, nominaties OVNH en Starter van de Week

In aflevering 274 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Dinsdagavond was de 11e editie van Koppie Doen. Een korte reportage en interview met een van de sprekers, econoom Mathijs Bouwman, over de economie en uitdagingen in Westfriesland.

De Ondernemersverkiezing van Noord Holland hebben de genomineerde bedrijven voor de finaleavond in mei bekend gemaakt. Een overzicht van de 30 bedrijven in drie categorieën en meer informatie over de publieksstemming.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Niels Krommenhoek, coördinator ondernemen op het Horizon College. Zijn column gaat over ondernemerswedstrijden.

De uitzending wordt afgesloten met de Starter van de Week.

Uitzending

Uitzending 31 maart 2018: Koppie Doen, nominaties OVNH en Starter van de Week
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>