Westfriesland

Aanmeldronde 13de editie Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019 gestart

Winnaars van 2018

HAARLEM – De dertiende editie van dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland (OVNH) is op 1 november van start gegaan. In de Statenzaal van het Provincie Huis in Haarlem gaf juryvoorzitter Jaap Bond in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing. Aanmelden kan tot en met 13 januari 2019.

Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast: “Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven onze provincie telt. En hoe sterk onze provinciale economie is. De verkiezing maakt het beste van ons bedrijfsleven zichtbaar. Ik zie prachtige bedrijven voorbijkomen, elk jaar opnieuw. Van klein tot groot, van familiebedrijven tot MKB tot kansrijke starters. Als ik aan het eind van de rit de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.”

‘Ondernemerschap vieren’

Ook MKB Nederland is sinds het prille begin als partner nauw betrokken bij de organisatie van de OVNH. Dirk de Bie, één van de juryleden: ‘We hebben de OVNH zien uitgroeien tot evenement van naam. De verkiezing wordt door de partners professioneel aangepakt en maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar. En terecht, want hoewel Noord-Hollanders graag vooral hard werken, mag het ondernemerschap eens per jaar ook zeker gevierd worden. De feestelijke finaleavond is de kers op de taart. Voor de finalisten is het altijd een geweldig compliment om na de zware voorrondes uit honderden genomineerde bedrijven geselecteerd te worden.’

Aanmelden

Wie worden de opvolgers van Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden), Drukkerij Proja (MKB klein) en Fort Resort Beemster (Publieksprijs) Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 13 januari 2019 in één van de drie categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het formulier op www.ovnh.nl. Op de site staan ook de overige deelnamecriteria. De finale van de ONVH vindt plaats op 15 mei 2019 in de Philharmonie te Haarlem.

Aanmeldronde 13de editie Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019 gestart
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>