Westfriesland

Blokker sluit haar deuren in Wervershoof

WERVERSHOOF – Na meer dan 40 jaar gaat de Blokker in Wervershoof haar deuren sluiten. “Na een mooie periode waarin we heel veel trouwe, lieve en gezellige klanten hebben mogen adviseren met huishoudelijke artikelen, speelgoed en andere producten sluiten we deze periode af met dankbaarheid maar ook met pijn in het hart,” aldus de vestiging op haar facebookpagina.

Ruim 40 jaar geleden is de Prijzenknijper (PK) ontstaan aan de Simonkoopmanstraat waarna deze later is verhuisd naar het winkelcentrum onder de naam Novalux. In 1997 is de winkel over gegaan op de Blokker formule met een Zeeman textiel afdeling. In 2007 werd de winkel verbouwd en vestigde Zeeman zich verderop in het centrum. Bijna 6 jaar geleden wederom verbouwd en is de Vivant erbij gekomen.

Onvoldoende potentie

Over de reden van de sluiting is de vestiging duidelijk. “Helaas moeten we constateren dat, ook voor ons, verschillende ontwikkelingen en toekomstverwachtingen niet voldoende potentie bieden om door te gaan met het exploiteren van de Blokker winkel. Door nu te sluiten kunnen we op een positieve manier terugkijken op een mooie periode.”

“Jarenlang hebben vertrouwde gezichten jullie met veel plezier geholpen en geadviseerd. Grote dank dan ook voor onze lieve trouwe collega’s Tineke, Linda, Yvonne, Betty en Iris. We willen dan ook alle klanten bedanken voor hun vertrouwen en zullen ieders praatje en gezelligheid enorm gaan missen. Dinsdag 20 November zullen we van start gaan met de uitverkoop. Afhankelijk van de snelheid waarmee de voorraad verkocht gaat worden zullen we bepalen wanneer we onze deuren voorgoed sluiten.”

Blokker sluit haar deuren in Wervershoof
To Top