Westfriesland

Diverse nieuwjaarsborrels voor ondernemers in de regio

REGIO – Naast het zakelijke nieuws uit Westfriesland houden wij ook een agenda bij met activiteiten voor zakelijk Westfriesland. Hieronder een overzicht van de komende dagen met netwerkkansen tijdens de diverse nieuwjaarsborrels in de regio Westfriesland.

Nieuwjaarsborrels

De Nieuwjaarsborrel van de OFM wordt dit jaar georganiseerd door Ondernemers vereniging Wervershoof en staat gepland op vrijdag 5 januari 2018. Met interessante sprekers o.a. Peter Swart en Mathijs Bouwman, bekend van RTLZ, komen vertellen over de economische ontwikkelingen in het verleden en in het komende nieuwe jaar. De avond begint om 18.00 uur in Café ’t Fortuin in Wervershoof.

Maandag 8 januari 2018 is van 16.30 uur tot 19.30 uur Hallo2018!, dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord. Hallo is een laagdrempelig netwerkevent voor alle ondernemers uit Holland boven Amsterdam. In een ongedwongen sfeer kunt u in korte tijd veel mensen zien en spreken. De toegangsprijs voor het evenement bedraagt € 20,- excl. BTW per persoon. Aanmelden via hallo2018.nl

Het nieuwe jaar inluiden met een optreden van Tim Knol, de nieuwjaarsgedachten van burgemeester Jan Nieuwenburg, een vlog van YouTube-koning Levy Jansen en een heleboel gezellige stadsgenoten? Kom dan op maandagavond 8 januari 2018 naar de schouwburg voor de nieuwjaarsborrel van de gemeente Hoorn! Kijk voor meer info op www.hoorn.nl/nieuwjaarsborrel.

De Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Medemblik staat gepland op woensdag 10 januari 2018 is het ontmoetingsmoment voor inwoners en ondernemers.

Het eerste OFE Ondernemerscafé van het nieuwe jaar is op donderdag 11 januari bij De Doelen in Enkhuizen. De avond begint om 18.00 uur en Dennis van de Kamp vertelt dan meer over fusies en overnamen.

De jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) staat gepland op vrijdag 12 januari 2018. Leden zijn welkom vanaf 17.00 uur bij Café J.P. Coen, Veemarkt 17 te Hoorn.

Aanvullingen

Ontbreekt uw activiteit? Mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl.

Diverse nieuwjaarsborrels voor ondernemers in de regio
To Top
*/ ?>