Westfriesland

Flinke verbouwing bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud

HOOGWOUD – Tuincentrum De Boet in Hoogwoud gaat flink verbouwen. De buitenkas wordt helemaal opnieuw opgebouwd en krijgt een nieuwe indeling dit geldt ook voor de nieuwe dierenafdeling. Als alles volgens plan verloopt, worden de werkzaamheden medio april afgerond.

Buitenkas

In de vernieuwde buitenkas worden alle producten ruimer en aantrekkelijker gepresenteerd. Dat betekent nóg meer winkelplezier! Door de verbouwing van de buitenkas kun je tijdelijk niet vanuit De Boet naar de Bouwmarkt. De Bouwmarkt is nu bereikbaar via het parkeerterrein. Alle bomen, heesters & fruitbomen die in de buitenkas stonden vind je op onze kwekerij achter op het parkeerterrein.

Dierenafdeling

De komende weken wordt er druk gebouwd aan een nieuwe dierenafdeling. “De dierenafdeling van De Boet wordt echt een paradijs voor elke dierenvriend. Er komt een wondere waterwereld met kleurrijke vissen, een groter verblijf voor onze knaagdieren, een hoek voor de echte paardenliefhebber en een gezellige volière vol fluitende vogeltjes. Voor kinderen wordt de dierenafdeling dikke pret, je doet ze een groot plezier doen om even stil te staan bij De Boet’s Beestenboel,” aldus het tuincentrum.

Struinen

Verder in De Boet zijn er nieuwe verrassende hoekjes waar je heerlijk kunt struinen. Zo komt er een Orchideeënhuis, een Cactus boerderij en wordt onze Cadeau & Sfeer afdeling behoorlijk groter en sfeervoller en komt er een vernieuwde zijdeafdeling en Urban Jungle.

Flinke verbouwing bij Tuincentrum De Boet in Hoogwoud
To Top