Westfriesland

Genomineerden Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt

Winnaars Westfriesland Méér Prijs 2017; Seed Processing

HOORN – Donderdag heeft de organisatie van het Westfriese Ondernemersgala de genomineerden van de WBG Runner Up prijs en de Rabobank Westfriesland Méér Prijs bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaars van de beide categorieën worden tijdens het gala op 8 februari 2018 in Schouwburg Het Park bekend gemaakt.

In de afgelopen periode konden inwoners, klanten en collega ondernemers bedrijven nomineren voor een van de drie ondernemersprijzen. Een vakjury selecteert van al deze inzending en zet deze op de shortlist van drie. De komende periode volgt een nog inhoudelijke jurering om te komen tot een overal winnaar.

WBG Runner UP Prijs

De Runner Up prijs wordt gesponsord door de Westfriese Bedrijvengroep. Binnen deze categorie worden bedrijven genomineerd die nog geen 10 jaar bestaan. Genomineerd zijn Green Simplicity uit Andijk. Het bedrijf ontwikkelt en levert betaalbare LED-verlichting teeltsystemen voor de tuinbouw. Ook genomineerd is Soci-Com uit Enkhuizen. Het bedrijf geeft een steuntje in de rug om mensen aan een baan te helpen. “Wij streven naar duurzame maatschappelijke winst op basis van financieel rendement.” De derde genomineerde is Zeilschool Enkhuizen/Strandpaviljoen Enkhuizen. Thomas de Boer en zijn partner Marieke Zijlstra startten in april 2012 met hun Zeilschool Enkhuizen en later ook een eigen strandtent.

De komende weken zullen wij deze genomineerden verder onder de aandacht brengen.

Westfriesland Méér Prijs

Kunnen stichtingen en musea ook kans maken op een ondernemersprijs? De vakjury vindt van wel en nam hen op in de shortlist voor deze prestigieuze categorie. De eerste is Proeftuin Zwaagdijk. Men ondersteunt de innovatieve voorhoede van de Nederlandse agrarische sector om koploper in de wereld te blijven. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook genomineerd. De derde genomineerde is Blom Opmeer. Het bedrijf ontwerpt apparaten en constructies, produceert en plaatst deze en voert keuringen en onderhoud uit. Zo ontwikkelde het onder andere een constructie voor zonnepanelen op het water.

Jurybezoek

Binnenkort gaat de jury bij alle kandidaten langs voor een bedrijfsbezoek. Daarnaast wordt de financiële gezondheid van de bedrijven doorgelicht. Aan de hand van deze uitkomsten beslist de jury op 8 februari wie dit jaar de winnaars zijn van de WBG Runner Up prijs en de Rabobank West-Friesland Méér prijs.

Van der Valk Retailprijs

Naast bovengenoemde twee prijzen is er ook de Van der Valk Retailprijs. De genomineerden van deze publieksprijs werden al eerder bekend gemaakt. Het publiek is inmiddels al druk aan het stemmen op E-Bike-Store Hoorn, Dirk de Wit Mode en Baby Plus. Bekijk hieronder deze kandidaten in een 30 sec pitch.

30 sec Pitch Baby Plus

Deze week elke dag een kandidaat Van der Valk Retail publieksprijs van het Ondernemersgala WFVandaag als laatste Baby Plus. In 30 seconden de pitch van Tim van HaasterLuister het gehele interview over het bedrijf, de ondernemer en waarom zij tot de top behoren in Westfriesland via: http://westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2017/interview-genomineerde-retailprijs-tim-van-haaster-baby-plus/

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 21. Dezember 2017

30 sec Pitch Dirk de Wit Mode

Deze week elke dag een kandidaat Van der Valk Retail publieksprijs van het Ondernemersgala WFVandaag Dirk de Wit | DW, in 30 seconden de pitch van Tom de Wit.Luister het gehele interview over het bedrijf, de ondernemer en waarom zij tot de top behoren in Westfriesland via: http://westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2017/interview-genomineerde-retailprijs-tom-de-wit/

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 21. Dezember 2017

Pitch E-Bike Store Hoorn

Deze week elke dag een kandidaat Van der Valk Retail publieksprijs van het Ondernemersgala WFVandaag E-bike Store Hoorn, In 30 seconden de pitch van Leon Slijkerman.Luister het gehele interview over het bedrijf, de ondernemer en waarom zij tot de top behoren in Westfriesland via: http://westfrieslandinbedrijf.nl/ondernemen/2017/interview-genomineerde-retailprijs-leon-slijkerman-e-bike-store-hoorn/

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Donnerstag, 21. Dezember 2017

Genomineerden Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt
To Top