Westfriesland

Hoek Hoveniers Ursem doet mee met Landelijke Open Dag van de Hoveniers

URSEM – Op zaterdag 22 september is het Landelijke Open Dag van de Hoveniers. Een jaarlijks initiatief georganiseerd door branchevereniging VHG. Hoek Hoveniers uit Ursem doet mee aan deze Open Dag.

Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? Heeft u misschien zelf plannen om te werken in dit vakgebied? Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt bij een hoveniers- en groenbedrijf? Kom dan op 22 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers.

Groene vak

Op deze dag zetten bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren open voor publiek. Tal van hoveniers staat voor u klaar om u te ontvangen op het bedrijf. Zij vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van groen. Ook vertellen zij u meer over de rol van innovatie en duurzaamheid in hun dagelijkse werk. Een unieke kans om te kijken of het groene vak ook iets voor u is.

Wat is er te doen?

Ontmoet de hovenier en stel uw vragen. Leer meer over het Tiny Forest en zie hoe de hovenier van de toekomst eruit ziet. Kom erachter hoe werken bij Hoek eruit kan zien. Leer meer over de moderne gereedschappen en techniek die in het werk worden gebruikt. Bekijk de diversiteit aan projecten die Hoek uitvoert. Volg een gratis workshop, kijk rond en laat u inspireren.

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom, de deur staat voor u open van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website hoekhoveniers.nl, Hoek is gevestigd aan de Leet 10a in Ursem.

To Top