Westfriesland

Karsten Tenten pakt dubbel bij NHN Business Awards [+video]

HEILOO – Donderdagavond zijn in de Cultuurkoepel in Heiloo voor de vijfde keer de NHN Business Awards uitgereikt. Grote winnaar van de avond werd Karsten Tenten uit Zwaag. Het bedrijf won zowel de publieksprijs als ook de prijs in de MKB midden categorie.

De zaal was goed gevuld met ondernemers, genodigden en relaties. Met 250 bezoekers was het een mooi bewijs dat deze vijfde NHN Business Awards een ondernemersprijs is gedragen door de regio. Na afloop werden de winnaars uitgebreid gefeliciteerd en kon er onder het genot van een drankje genetwerkt worden.

Interview

Team Karsten Tenten blij met de Awards. Eigen foto

MKB Groot en klein

Bij MKB Groot bedrijf ging de prijs naar Vomar Voordeelmarkt. Abovo Media (Hoorn) en Breedweer Facilitaire Diensten grepen net naast de prijzen. Bij de categorie MKB klein ging de prijs naar Turn-Over, mede genomineerden waren Slagersatelier Gebr. Duijzer en KBL Circulair Schoonmaakcentrum.

MKB Midden

Bij MKB Midden was de kans op een Award voor een Westfries bedrijf 2 op 3. Snaas Metaalwaren (Hoorn) was naast de uiteindelijke winnaar Karsten Tenten (Zwaag) genomineerd met MEO uit Alkmaar.

Thema Award

De thema Award was dit jaar: Leisure. Hier had Westfriesland ook een troef. Maar Vrij Zijn Theater won de Award van de andere genomineerden Westfries Museum uit Hoorn en Leerwerk Restaurant STOER.

Foto’s

NHN Business Awards 2018Heiloo, 29 november 2018 – Uitreiking NHN Business Awards

Gepostet von NHN Business Awards am Freitag, 30. November 2018

 

Karsten Tenten pakt dubbel bij NHN Business Awards [+video]
To Top