Westfriesland

Klanten en Deen Supermarkten doneren 25.000 euro aan kinderafdeling WFG

Foto: facebook Deen Supermarkten

HOORN – Ter ere van de 85ste verjaardagvan Supermarktketen Deen zijn er in 30 filialen statiegeldbonnen ingezameld voor het goede doel. In totaal 25.000 euro is overgemaakt voor de verbouwing van de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis in Hoorn.

Tijdens deze actieweken is er maar liefst 7.000 euro opgehaald doordat klanten hun statiegeldbon hadden ingeleverd. Dit bedrag is door de Supermarktketen zelf aangevuld tot 25.000 euro. Onlangs heeft Fons Deen de cheque overhandigd aan Menco Weismuller kinderarts bij het Westfriesgasthuis.

Uit onderzoek blijkt dat kinderen beter herstellen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zamelt de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis geld in voor een verbouwing. Want, niet alleen de zorg moet goed zijn, ook de omgeving moet bijdragen aan het herstel en het welzijn van de kinderen en jongeren.

Meedoen

Heb je nog niet meegedaan aan de inzameling en wil je alsnog doneren? Je kunt het bedrag overmaken aan de Vrienden van het Westfriesgasthuis via bankrekeningnummer NL55 RABO 0163697817 o.v.v. verbouwing afdeling Kind & Jeugd.

To Top