Westfriesland

Meetup NHN: Kennismaken en praktische handvatten

TUITJEHOORN – Een aantal weken geleden, 11 september om precies te zijn, stonden drie ondernemers (Inge Holzmann, Nico Berger en Mark Bakelaar) in de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn. “Hier moet het gebeuren”, dacht Mark. Hij zag het helemaal voor zich. “Een podium met inspirerende sprekers, ondernemers die leren en delen met inspirerende verhalen. Én een lange tafel, waar ondernemers aanschuiven voor een heerlijke lunch. Dít was DE plek waar de Ondernemers MeetUp Noord-Holland Noord zou komen.”

Inge Holzmann, Gerda Venema en Mark Bakelaar zijn samen in het bootje gestapt om deze MeetUp tot een groot succes te maken. Mark: “Het idee en de energie is aanstekelijk, iedereen is zonder uitzondering heel enthousiast. Dat geldt voor deelnemende ondernemers, de ondernemers die graag hun informatie en expertise willen delen en de ondernemers die willen helpen faciliteren. Het is echt geweldig om te zien!”

Meetup

De meetup is niet alleen kennismaken, want de deelnemers aan de MeetUp worden namelijk bijgepraat over zeer actuele thema’s en krijgen praktische handvatten om met de thema’s aan de slag te gaan. De eerste MeetUp heeft als thema ‘Bedrijf zichtbaar in bewegend beeld’.

Aanmelden en laat je inspireren door Jane van Vliet, Kiek van Slageren, Matte Mourik, Chris van Vleuten en Sam van Dalen is mogelijk via eventbrite.

Vaker

Het is de bedoeling om deze Meetup, om de maand, op de derde dinsdag van 10 tot 12, te organiseren. Met elke keer een actueel thema met relevante sprekers. Meer informatie via linkedin en facebook.

 

Meetup NHN: Kennismaken en praktische handvatten
To Top