Westfriesland

Nieuwe Deen in Bangert en Oosterpolder grootste van Hoorn

Foto Alex Gitzels / Westfriesland Media

ZWAAG – Dinsdag 8 mei opent de gloednieuwe winkel van DEEN in de wijk Bangert en Oosterpolder in Zwaag haar deuren. Sinds de brand in de kleinere tijdelijk winkel is de wijk verstoken van een supermarkt. Deze kleine DEEN winkel heeft uiteindelijk 9 jaar dienst gedaan.

De nieuwe winkel maakt onderdeel uit van een gloednieuw winkelcentrum, dat in opdracht van DEEN Vastgoed is ontwikkeld. Naast het winkelcentrum worden er ook 24 koopappartementen en 56 zorgappartementen opgeleverd. De zorgappartementen worden in gebruik genomen door cliënten van zorgverlener Wilgaerden.

1500 m2

De nieuwe DEEN is met 1.500 m2 de grootste winkel van DEEN in Hoorn en is voorzien van de nieuwste inrichting en (vers)concepten.  De winkel heeft 8 kassa’s. Vier kassa’s zijn zelfscankassa’s. Naast vers gebrande noten en verse sushi zijn er ook belegde broodjes, verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment tapas verkrijgbaar.

Feest bij opening

Bij een feestje horen cadeautjes en daarom ontvangen alle klanten die op 8 en 9 mei € 20 of meer besteden een gratis suikerbrood. Op donderdag 10 mei wordt er op een gratis, vers gemaakte, stroopwafel getrakteerd en op vrijdag 11 mei worden er vanaf 16.00 uur gratis DEEN maaltijden uitgedeeld bij € 20 of meer aan boodschappen. Op zaterdag 12  mei ontvangen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen.

Bekijk ook: Fotoserie nieuwe winkelcentrum Hollandse Cirkel Zwaag (OnsWestfriesland.nl)

Supermarkt Team

Supermarktmanager Peter Driel en zijn team zijn erg enthousiast over de nieuwe supermarkt. “Vanaf 8 mei staat in De Bangert de mooiste winkel van DEEN. Mijn team en ik zijn trots in deze winkel te mogen werken”.

Nieuwe Deen in Bangert en Oosterpolder grootste van Hoorn
To Top
*/ ?>