Westfriesland

Nikkie Plessen opent nieuwe Kelly Fashion Store in Hoorn

HOORN – Op 24 mei openen de deuren van de nieuwe “Kelly Fashion Store” op de Grote Noord in Hoorn. De ‘Mega Fashion Store’ biedt een nieuw concept van winkelen aan voor zowel dames als heren. Het neemt in het pand het stokje over van Perry Sport die eind april haar deuren sloot.

In de ruime kledingwinkel van 500 m2 worden merken als NIKKIE, PME Legend, G-Star, Studio Anneloes, Diesel en Parajumpers op overzichtelijke wijze gepresenteerd. “In het nieuwe shopping paradijs staat de shopbeleving centraal. De Kelly Family hoopt klanten met zowel mooie kleding als een fijn gevoel naar huis te laten gaan”, aldus de fashion ondernemer.

Rustig wachten

In de mega store bevindt zich ook een uitgebreide koffiehoek, zodat partners/familieleden rustig kunnen wachten onder het genot van een kopje koffie.

Feestelijke opening

De winkel wordt op 24 mei om 19.00 uur officieel geopend door Nikkie Plessen. Daarna volgt een modeshow en worden kopende klanten beloond met een goodie bag. Een DJ zorgt die avond voor muzikale sfeer.

Kelly Fashion

Kelly Fashion opende in 1989 haar eerste winkel en is inmiddels uitgegroeid tot 10 succesvolle kledingwinkels en een snelgroeiende online shop (www.kellyjeans.nl). Kellyjeans is op Instagram te vinden onder de namen @kellyfashionwomen (voor dames) en @kellyfashionmen (voor heren).

Bron: Dit artikel is afkomstig via onze partnerwebsite voor dagelijks nieuws uit Westfriesland; OnsWestfriesland.nl.

Nikkie Plessen opent nieuwe Kelly Fashion Store in Hoorn
To Top
*/ ?>