Westfriesland

Opening nieuwe bedrijfspand MSH equipment

HOORN – Na een jaar van intensieve voorbereiding en hard werken is het zo ver. De nieuwbouw van MSH equipment is gereed en dat gaat het bedrijf samen met haar klanten en relaties vieren tijdens het openingsweekend op 28 en 29 september.

MSH equipment, opgericht in 1996, heeft na 22 jaar Zwaagdijk verlaten en is nu verhuisd naar Hoorn op het nieuwe industriegebied Zevenhuis. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel apparatuur.

“Er is een modern pand gebouwd op een kavel van 2650m2. Het pand zelf heeft een vloeroppervlakte van 1650m2 waar een verdiepingsvloer van ruim 600m2 in zit met o.a. de kantoren en een trainingsruimte.” Het is duidelijk dat de Marcel en Maaike Martens zeer content zijn met het nieuwe pand.

Ook is gedacht aan duurzaamheid. “We hebben gekozen voor Zevenhuis vanwege het duurzame karakter en de uitstekende ligging. Er is energieneutraal gebouwd; via 2 frequentiegeregelde warmtepompen wordt het pand verwarmd. Het dak ligt vol met zonnepanelen waarmee het hele pand voorzien wordt van energie. De ledverlichting wordt op veel plaatsen via sensoren geregeld zodat er alleen licht brandt daar waar nodig is.”

Schadeherstel

De entree is via de showroom waardoor de schadeherstelbeleving er direct is. Het magazijn is extra hoog waardoor er meer palletplaatsen zijn; een ruime opzet voor voldoende doorgroeimogelijkheden. De kantoren op de bovenverdieping zijn licht en open en er is een dakterras wat het werkklimaat aangenaam maakt.

Open huis

Iedereen is welkom van 10.00 tot 16.00 uur tijdens het open huis. Er is een feestelijk en informatief programma samengesteld. Via uitgebreide rondleidingen kunt u het hele pand zien. Er zijn demonstraties van apparatuur en diverse leveranciers zijn aanwezig met een stand, o.a. voor compressoren, airco apparatuur en lijm technieken.

Opening nieuwe bedrijfspand MSH equipment
To Top