Westfriesland

Organisatie gaat voor spektakel met Ondernemingsverkiezing NH 2017-2018

Fotocredits Victor: Marc Deurloo

HAARLEM – De finaleavond van de ondernemingsverkiezing van Noord Holland komt steeds dichterbij. Woensdagavond 16 mei worden drie Awards en de publieksprijs uitgereikt in Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. De presentatie is in handen van Rens de Jong.

Volgens de organisatie gaat het ‘grootste netwerkevent van Noord-Holland’ ook dit jaar een spektakel worden. Daarvoor staan bijzondere optredens van Victor Mids bekend van Mindf*ck en Kimberly Maasdamme deelnemer aan The Voice of Holland op het programma.

Westfriesland

Namens Westfriesland zijn de ogen gericht op de categorie MKB Midden. Hierin zijn Proeftuin Zwaagdijk en Pop Vriend Seeds uit Andijk beide finalist. Beide maken ook kans op de publieksprijs, maar staan nog buiten de top10 in de laatste tussenstand van 18 april 2018.

Lees ook: Genomineerden Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2018 bekend

Voorbereidingen

Inmiddels zijn de finalisten druk bezig met de voorbereiding op de finale avond. Een onderdeel daarvan is naast de generale repetitie een mediatraining door NH Media.

Kaarten

Er zijn nog kaarten te koop voor deze finale avond. Voor niet leden van een ondernemersvereniging zijn de kosten €20,-, ondernemers aangesloten bij een ondernemersvereniging betalen €10,-. Meer informatie over het programma en de kaartverkoop via www.ovnh.nl.

Organisatie gaat voor spektakel met Ondernemingsverkiezing NH 2017-2018
To Top
*/ ?>