Westfriesland

Politiek en ondernemers in debat; Interview organisator

HOF Verkiezingsdebat Hoorn 2014

WESTFRIESLAND – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 debatteren ondernemers en politici over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland. Onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod, maar juist ook regionale onderwerpen als infrastructuur en economische groei.

Samenwerking

Voor de regionale speerpunten en stellingen wordt samengewerkt met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW). Inhoudelijke input voor lokale onderwerpen komt van ondernemersverenigingen als de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC), Business Club Venhuizen, Bedrijvengroep Stede Broec en Ondernemers Federatie Medemblik. Ook de redactie van WestfrieslandinBedrijf.nl is bij de opzet en het debat betrokken.

Discussie

Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zal ook inzetten op eenop-
een debatten. Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in Enkhuizen (samen met de gemeenten Stede Broec en Drechterland) op maandag 5 maart, in Hoorn op dinsdag 6 maart, in
Medemblik op dinsdag 13 maart en op woensdag 14 maart in gemeente Koggenland (samen met gemeente Opmeer).

Interview

Zaterdag 27 januari 2018 was Robert-Jan Knook te gast in het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf om meer te vertellen over de ondernemersdebatten. In deel 1 over de samenwerking met de ondernemersverenigingen en deel 2 meer over de inhoud en opzet van het debat.


Aanmelden

Het Ondernemersdebat West-Friesland begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over de locaties en aanmelden vinden West-Friese ondernemers en ondernemende West-Friezen op de website van Ondernemend West-Friesland.

Meld je aan voor het Ondernemersdebat in Enkhuizen op 5 maart
Meld je aan voor het Ondernemersdebat in Hoorn op 6 maart
Meld je aan voor het Ondernemersdebat in Medemblik op 13 maart
Meld je aan voor het Ondernemersdebat in Koggenland op 14 maart

Politiek en ondernemers in debat; Interview organisator
To Top