Radio

Uitzending 17 maart 2018: Verkiezingen; kandidaat/ondernemers aan het woord

In aflevering 272 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Woensdag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen hebben wij via Westfriesland in bedrijf veel aandacht besteed aan de diverse ondernemersdebatten. Vandaag een kijkje achter de politieke schermen. Een gesprek over het waarom van politiek actief zijn, wat kost, het in tijd en inbreng campagne en meer.

Daarvoor heb ik drie personen uitgenodigd uit mijn eigen netwerk, waarbij ik begrijp dat dit geen breed spectrum is van politieke keuzes in Hoorn.
Allereerst Martijn Mengerink, die ik kan van het hardlopen en zijn activiteiten voor de Marathon Hoorn, hij is actief namens de VVD. Ook een sportief verleden en tevens oud columnist van dit programma, Michiel Beemster, ondernemer en op plaats 5 van de CDA. Als laatste Danny Verdonk, hij was laatst nog te gast in deze uitzending over circulaire economie, ook ondernemer en actief voor GroenLinks.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

Uitzending

Uitzending 17 maart 2018: Verkiezingen; kandidaat/ondernemers aan het woord
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>