Westfriesland

Vijf genomineerden Van der Valk Publieksprijs bekend gemaakt

HOORN – Vrijdagavond zijn de vijf genomineerden voor de Van der Valk Publieksprijs bekend gemaakt. Casper Naber van Van der Valk Hoorn maakte in een video de namen bekend.

De genomineerden zijn LijfStyle Lingerie (Hoorn), BROW STUDIO (Hoorn), Duijn Teamsport (Zwaag), Sam van Dalen – Italië in de polder (Opmeer) en BIJ META eten&drinken (Hoorn).

Nieuwe stijl

Dit jaar is de opzet van de publieksprijs iets anders van opzet. Vorige edities kon er gekozen worden uit drie retail bedrijven, dit jaar is de selectie keuze breder. Gelijk is gebleven dat de jury de selectie bepaald en dat het publiek kan stemmen via de website van het Ondernemersgala. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de gala-avond bekend gemaakt.

Het stemmen is inmiddels gestart en loopt tot en met 14 februari 2019.

Genomineerden

Drie van vijf genomineerden zijn eerder aan bod gekomen op deze website. Met Huub Duijn van Duijn Teamsport hadden wij twee maanden terug een interview over de groei van het bedrijf en de verhuizing naar een nieuw en veel groter pand. Lees hier het verhaal.

Brow Studio van Phila Gast en Shanice Haars waren in oktober 2017 de Starters van de Week. Deze maand bestaat het bedrijf pas drie jaar, maar kent een ongekend succes. Op facebook heeft het bedrijf 51.000! volgers en de klanten staan in de rij om de wenkbrauwen nog mooier te maken. Lees en beluister hier interview met deze vrouwelijke ondernemers.

Ook Meta Eten & Drinken was eerder starter van de week. Een uitgebreid gesprek met Mark Driesen. Samen met Meta startte hij in maart 2016 Bij Meta Eten en Drinken. Hij heeft hierop een eigen kijk en voert deze door in het restaurant aan de Kleine Noord in Hoorn. Beluister hier het interview.

Video

In onderstaande video maakte Casper Naber de genomineerden bekend.

Vijf genomineerden Van der Valk Publieksprijs bekend gemaakt
To Top