Westfriesland

Zwaags bedrijf plaatst vacature voor nieuwe Algemeen Directeur

ZWAAG – Hoe vind je een nieuwe algemeen directeur als je zelf hebt besloten om een stapje terug te doen? Peter Happé, directeur eigenaar van Expice BV in Zwaag besloot een vacature te delen op Linkedin.

“VACATURE | Algemeen Directeur | Expice B.V. | Zwaag – NH “ Staat er boven de vacature post. Lees hieronder de complete tekst van de vacature post.

“Al meer dan dertig jaar ben ik directeur-eigenaar van Expice. Ik ben als ondernemende techneut begonnen met knutselen in een klein schuurtje en inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op de (inter-) nationale elektronicamarkt. We hebben een prachtig pand, een eigen productie en een team van ongeveer 50 collega’s: Ik ben erg trots op wat wij met zijn allen hebben neergezet. Nu ben ik op een punt in mijn carrière aangekomen waarop ik de keuze heb gemaakt om de organisatie te gaan loslaten. Als eigenaar blijf ik graag betrokken bij Expice B.V., maar het moment is nu daar dat er iemand komt die de directeursfunctie en dagelijkse leiding van mij gaat overnemen. Er liggen nog ontzettend veel kansen en mogelijkheden in de markt en binnen onze organisatie. Soms moet je een stap terug doen om twee stappen vooruit te kunnen. Ik zet de stap terug, ben jij de persoon die de stappen vooruit gaat maken?”

Peter Happé, directeur eigenaar Expice B.V.

Video

Meer info op via bit.ly/2P4Oohx en vragen en reacties graag sturen naar werken@expice.nl.

Zwaags bedrijf plaatst vacature voor nieuwe Algemeen Directeur
To Top