Agenda

Dag van de innovatieve ondernemer: AI & ROBOTICA, 22 mei

Wat is de huidige stand van zaken op het gebied kunstmatige intelligentie? Wat kunt u als ondernemer in de praktijk met robotica? Welke ontwikkelingen mag u verwachten? En zijn die toekomstmuziek, of toch al behoorlijk dichtbij?

Kom hier meer over te weten tijdens de Dag van de innovatieve ondernemer op woensdag 22 mei. VNO-NCW Delft en Oostland en Rabobank bieden u een energiek programma in het centrum van robotica: RoboValley in Delft. In een pitch van een startup, scale-up en een bedrijf dat AI en robotica nu al toepast in de bestaande bedrijfsvoering, bekijken we een aantal praktische toepassingen van vandaag de dag.

Programma:

Het programma bestaat onder andere uit een masterclass van Arthur de Crook (RoboValley), het ondernemersverhaal van startup Vitestro, en de praktische toepassingen van AI in de retail en de hotellerie door Ahold Delhaize en Postillion Hotels. Bekijk onderaan de pagina het gehele programma.

Aanmelden:

Als innovatieve ondernemer wilt u deze bijeenkomst natuurlijk niet missen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u tijdig aan. Indien u zich aangemeld heeft, maar onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, vragen wij u om zich uiterlijk 2 werkdagen van te voren via vno-ncwdelft@vno-ncwwest.nl af te melden. Bij een no-show zonder tijdige afmelding brengen wij € 50,- in rekening.

DATUM 22 mei 2019
TIJD 15:00 – 18:30 uur
LOCATIE RoboValley, Mekelzalen, Mijnbouwstraat 120, Delft
PROGRAMMA Klik hier
DEELNEMERS Klik hier

Het bericht Dag van de innovatieve ondernemer: AI & ROBOTICA, 22 mei verscheen eerst op Westfriese Bedrijvengroep.Bron: Agenda WBG
Lees verder | Link: Dag van de innovatieve ondernemer: AI & ROBOTICA, 22 mei

To Top
*/ ?>