Agenda

HOC International

agenda

HOC International

12 september 2019locatie: Polytechniek, Koggeweg 63 te Hemaanvang: 15:00

Doe je zaken in het buitenland of met buitenlandse bedrijven, dan heb je te maken met andere wet- en regelgeving, cultuur, valuta enzovoort. Dat roept meestal veel vragen op, specifieke vragen, waarop je niet altijd specifieke antwoorden krijgt.
Antwoorden die collegae ondernemers wellicht wel kunnen geven. Ondernemers met jarenlange ervaring in Internationaal zakendoen. Die graag hun kennis en ervaring willen delen. Niet alleen de positieve verhalen, maar zeker ook de problemen, struikelblokken en inschattingsfouten. Met die reden is HOC International opgezet, een netwerk van ondernemers die internationaal zakendoen en van elkaar willen en kunnen leren.
Op 12 september 2019 is de eerstvolgende bijeenkomst van HOC International. Leden van de HOC  en/of leden die aangesloten zijn bij de WGB zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Daar geen kosten aan verbonden. Tijdens de bijeenkomst vertellen Sjon de Lange en Jaap Vlam van Polytechniek over de internationale ervaringen die hun bedrijf heeft opgedaan en de lessen die zij hebben geleerd.
Datum                  12 september 2019
Locatie                 Polytechniek, Koggeweg 63 in Hem
Tijd                        van 15.00 uur tot 17.00 uur
Aanmelding       voor 5 september via www.hochoorn.nl
Na de presentatie, vragen en discussie is er de mogelijkheid voor persoonlijke informatie-uitwisseling, uiteraard inclusief borrel en bitterbal.
P.S.:   Er is ruimte voor maximaal 50 personen, dus meld je snel aan. En als je een introducé wilt meenemen, dan kan dat ook. Vermeld dan de naam en zet tussen haakjes het woord introducé.Bron: Agenda WBG
Lees verder | Link: HOC International

artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>