Agenda

VNO-NCW Noordwest-Holland & Young Capital: Klaar voor de toekomst?! 16 mei

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Namens het Human Capital netwerk Noord-Holland nodigen wij je van harte uit, samen met onze partner Young Capital, voor de bijeenkomst “Klaar voor de toekomst?!”.

Digitalisering en automatisering hebben een grote impact op ons werk, nu en in de toekomst. Kunstmatige intelligentie en robotica nemen steeds meer vaardigheden over, hiërarchische structuren verdwijnen en andere vaardigheden worden belangrijker in het werk. Werkprocessen veranderen, functies en taken verdwijnen. Kortom: de fundamentele aard van werk verandert. Welke eigenschappen en vaardigheden hebben jouw mensen en teams nodig om te kunnen ‘overleven’? Stel jij de mens centraal of juist de technologie?

Rogier Thewessen, mede-oprichter van Young Capital, deelt zijn praktijkervaringen en ideeën met ons. Ook aanwezig is neurowetenschapper Marcia Goddard. Zij richt zich op de toekomst van werken. Daarnaast kun je uit inspirerende werksessies kiezen om met elkaar in gesprek te gaan over de bijbehorende thema’s. Lucas van Wees, voorzitter van het Human Capital netwerk, en Ineke Kooistra, CEO YoungCapital, modereren de bijeenkomst. Van tevoren en naderhand is er volop gelegenheid om te netwerken.

Noteer alvast deze datum in je agenda. Het volledige programma volgt binnenkort!

DATUM 16 mei 2019
TIJD 16:00 – 19:30 uur
LOCATIE Young Capital, Siriusdreef 12 – Hoofddorp
PROGRAMMA Klik hier
DEELNEMERS Klik hier

Het bericht VNO-NCW Noordwest-Holland & Young Capital: Klaar voor de toekomst?! 16 mei verscheen eerst op Westfriese Bedrijvengroep.Bron: Agenda WBG
Lees verder | Link: VNO-NCW Noordwest-Holland & Young Capital: Klaar voor de toekomst?! 16 mei

To Top
*/ ?>