Westfriesland

Kijk live mee met uitreiking ondernemersprijzen Westfries Ondernemersgala

HOORN – Donderdag 14 februari 2019 worden tijdens het Westfries Ondernemersgala drie ondernemersprijzen uitgereikt. Het gala voor zakelijk Westfriesland vindt ook dit jaar weer plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Deze avond wordt bekend wie de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, de WBG Runner Up Prijs en de Van der Valk Publieksprijs gaan winnen. Naast deze ondernemersprijzen staat de avond natuurlijk ook in het teken van netwerken en kennismaken.

Het gala

De gala avond wordt, hoe kan het ook anders op Valentijnsdag, gepresenteerd door met Love Robert Ten Brink. Daarnaast een presentatie door Kees de Jong en muzikale omlijsting door Ali B. Nadat alle winnaars bekend zijn, gaat het grote feest verder in de Othello zaal.

Live erbij!

De laatste kaarten worden verkocht via wfgala.nl. Mocht je er niet bij kunnen zijn en toch direct willen weten wie de ondernemersprijzen gaan winnen, volg www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf dan op Facebook. Daarop zullen wij donderdagavond alle drie de prijzen live streamen.

Westfries Ondernemersgala 2019 Robert ten Brink

Aanstaande donderdag (14 feb) is het Ondernemersgala WF in Schouwburg Het Park #Hoorn. Ben jij erbij? Nee? Je mist wel het #netwerken, maar de prijsuitreikingen kun je live meekijken via #video #livestream Westfriesland in Bedrijf. (volg ons en mis niks) Vrijdag volgen de interviews, foto's en video's via www.westfrieslandinbedrijf.nl.

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Montag, 11. Februar 2019

Winnen?

Wie denk jij dat de ondernemersprijzen gaan winnen? Maak kans op een promotie tegoed van €350,- (advertorial en 30 dagen banner op zowel OnsWestfriesland.nl en Westfrieslandinbedrijf.nl). Reageer op facebook of Linkedin in de reacties onder het bericht. Reageer voor donderdag 14 februari 2019 18.00 uur en bewerken is niet toegestaan en leidt tot diskwalificatie. De winnaar van het promotie tegoed wordt vrijdagmiddag na loting onder de goede antwoorden bekend gemaakt. Heeft niemand alles goed, dan loten wij onder wie 2 van de 3 goed heeft.

Kijk live mee met uitreiking ondernemersprijzen Westfries Ondernemersgala
To Top