Westfriesland

Woensdagavond finale Ondernemingsverkiezing NH [live updates]

Foto: Elisabeth Beelaerts

WESTFRIESLAND – Woensdagavond 15 mei wordt in theater de Philharmonie te Haarlem weer de jaarlijkse ondernemersprijzen van de provincie Noord-Holland uitgereikt. Dertig genomineerde bedrijven strijden in 3 categorieën (MKB klein, midden en groot) om de gunst van de vakjury en de publieksprijs. Deze avond is hieronder live te volgen.

Programma

Wie krijgt de titel ‘Beste Onderneming van Noord- Holland 2018-2019’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein. Het belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden met bijzondere diverse optredens van onder meer Sophie van der Stok en Urgert & Van Deudekom. De presentatie van de avond is in handen van Rens de Jong.

Wie worden de opvolgers van Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden)Drukkerij Proja (MKB Klein) en Fort Resort Beemster (Publieksprijs)?

Live

De avond is vanaf circa 20.30 uur live te volgen via deze pagina. Dat kan via tekst updates en wellicht ook via een live videoverbinding. Hou deze pagina dus in de gaten en u bent direct op de hoogte wie er gewonnen heeft.

De winnaars zijn …

MKB Klein – De top 3: Ardent, Bij Qunis en Ventis uit Enkhuizen: Winnaar: Ventis Scheepstimmerwerken!!
MKB Midden – De top 3:  Karsten Tenten uit Zwaag, Microtechniek en Rigo Verffabriek. Winnaar: Microtechniek uit Beverwijk
MKB Grootbedrijf – De top 3: Van der Laan uit Zwaag, Vomar Voordeelmarkt en Zorgeloosch  Winnaar: Van der Laan uit Zwaag
Publieksprijs: Karsten Tenten uit Zwaag

 

Woensdagavond finale Ondernemingsverkiezing NH [live updates]
To Top
*/ ?>