Westfriesland

Logistiek Vitalis Biologische Zaden naar Enza Zaden in Enkhuizen

Beeld: Google Streetview

ENKHUIZEN – De afgelopen 25 jaar heeft Vitalis Biologische Zaden zich wereldwijd sterk ontwikkeld door nauwe samenwerking met biologische professionele groentetelers, zaadproducenten en andere ketenpartners. Door groei van het bedrijf verhuizen de logistieke faciliteiten naar Enkhuizen.

Daarnaast heeft ook de nauwe samenwerking met alle afdelingen van het moederbedrijf Enza Zaden hieraan een flinke bijdrage geleverd. Met de biologische missie van Vitalis en de innovatiekracht van Enza Zaden wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bouw

Momenteel zijn op het terrein van Enza Zaden de bouwactiviteiten voor een nieuwe, toekomstbestendige faciliteit in volle gang. Vanaf januari 2020 zal Vitalis hier het groentezaad op de vertrouwde, biologisch verantwoorde, manier verwerken, opslaan, verpakken en verzenden.

Vitalis uit Voort

Het in hart en nieren biologische groenteveredelingsbedrijf kent een rijke historie met zijn wortels, letterlijk en figuurlijk, in Voorst. Deze authentieke plek is en blijft de biologische sleutellocatie van Vitalis voor veredeling, zaadproductie en demovelden.

Logistiek Vitalis Biologische Zaden naar Enza Zaden in Enkhuizen
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>