Westfriesland

Nieuw in Hoorn; Restaurant Bar en Lounge Passion

HOORN – Vrijdag 22 maart is de officiële opening van Bar-Restaurant Passion aan de Roode Steen in Hoorn. Voormalig ‘Duvels’ maakt plaats voor een nieuw concept met focus op cocktails en shared dining. Wij spraken met de nieuwe bedrijfsleider Finn Bloetjes.

Eigenaar Frank Wiese kwam Finn tegen in 1480 Food bar in Alkmaar. Samen gaan zij nu van Passion een succes maken. “We richten ons op een ander soort publiek dan Duvels. Dit concept leent zich voor de borrelaars. Met shared dining, kleine hapjes en uitgebreide cocktailkaart.” Ontspanning hoort daarbij. “Op de boven etage zijn lounge banken ingericht. De gehele zaak is warm verlicht met ledverlichting. Ook de muziek is hierop afgestemd.”

Finn Bloetjes heeft vertrouwen in de opening van vrijdag. Sinds januari is men druk bezig met de verbouwing van het interieur. Finn verteld over een bijzonder detail in het interieur. “We hebben een complet boom gekocht en deze in brede planken laten zagen. Deze planken zijn nu onder andere zichtbaar in de tafels.” Bij de entree staat een groot wijnrek. “Naast de cocktails kan men hier ook een biertje drinken en hebben wij een wijnkaart met diverse heerlijke wijnen.”

Open

De planning is dat op werkdagen de deuren vanaf 15.00 uur open gaan. “Vanaf dat moment komt de zon vol op ons terras.” Op vrijdag, zaterdag en zondag is het plan om vanaf 11.00 uur open te gaan voor de lunch. Na 17.00 uur kan men er terecht voor een drie gangen menu. In het weekend zal Passion ook tot de late uurtjes open blijven. “Vanaf 21.00 uur zal de muziek wat sneller worden.” Met de nadruk op de cocktails wordt de avond rond 01.00 uur afgesloten.

Finn is klaar voor de opening. Afgelopen zaterdag kon er met een besloten feest alvast proefgedraaid worden. “Dat was al direct een succes, maar er kwamen nog wat kleine noodzakelijke aanpassingen naar voren. Deze zijn nu aangepast. ” Bar-Restaurant Passion is te vinden op Roode Steen 7 in Hoorn. Meer informatie via www.facebook.com/passionhoorn.

Nieuw in Hoorn; Restaurant Bar en Lounge Passion
To Top
*/ ?>