Westfriesland

Ondernemers ontmoet uw toekomstige werknemers, klanten of inwoners

REGIO – Van 7 t/m 12 oktober 2019 ontmoeten Westfriese inwoners, bedrijven, en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. Na succesvolle edities in 2017 en 2018 worden deze open dagen voor de derde keer op rij georganiseerd.

De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen (KBBBD) is er om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er hier allemaal gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Bedrijven: meld je aan!

Aan de editie van 2018 deden 75 bedrijven mee en gezamenlijk werden meer dan 1800 bezoeken afgelegd! Bent u trots op uw bedrijf en wilt u de inwoners van Westfriesland laten zien wat u doet? Open, net als vele andere regionale bedrijven, ook uw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen van maandag 7 t/m zaterdag 12 oktober 2019!

Als u meedoet, bepaalt u zelf welke dagen u uw deuren openstelt. Dat kan 1 uurtje zijn, maar ook een vrije inloop gedurende de hele week. Aan u de vrije keuze dus om te laten wat u wilt laten zien en op welke manier.

Registreren

Bianca Vriend, projectadviseur: “Via de website www.kbbbd.nl kunnen bedrijven zich met hun eigen profiel en programma registreren. Bezoekers schrijven zich ook via deze site in voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven. Het deelnemende bedrijf ontvangt een bericht zodra een inwoner zich heeft ingeschreven voor een bezoek aan dat bedrijf. Wij zorgen dus voor de administratieve afhandeling en het enthousiasmeren van bezoekers. Het bedrijf hoeft alleen de deuren te openen en zijn eigen kanalen te gebruiken voor promotie.”

Informatie en aanmelden kan via www.kbbbd.nl. Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met projectleider Ronald Koenen via ronald.koenen@werksaamwf.nl.

Kom Binnen bij Bedrijven Dagen

De KBBBD is een initiatief van de Westfriese gemeenten, die een Regionale Economische Agenda (REA) uitvoeren en hiermee de economische vitaliteit willen versterken. Het is een samenwerkingsproject tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WerkSaam Westfriesland en UWV), Ontwikkelingsbedrijf NHN, de 7 Westfriese gemeenten en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG).

Ondernemers ontmoet uw toekomstige werknemers, klanten of inwoners
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>