Westfriesland

Ondertekening koopcontract appartementencomplex SEW-terrein

NIBBIXWOUD – In het plan voor de ontwikkeling van het voormalig SEW-terrein is een perceel grond gereserveerd voor de bouw van een klein appartementencomplex voor starters en senioren.

Eind vorig jaar won HSB Bouw de gunning met een prachtig ontwerp hiervoor. De ondertekening van het koopcontract door Camiel Honselaar, directeur HSB Bouw en wethouder Andrea van Langen (RO) is de volgende stap gezet richting de start van de realisatie eind 2019.

12 appartmenten

Er komen zes levensloopbestendige seniorenwoningen op de begane grond. Elk met een voor- en achtertuin en een ruime berging. Daarboven worden zes starterswoningen gerealiseerd met een ruim dakterras op het zuiden.

Voorrang inwoners Nibbixwoud

Er is al veel belangstelling getoond voor een woning in het complex. Op de website www.wonenindevriendschap.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. De verkoopmanifestatie zal nog voor de zomer plaatsvinden. Op de inschrijflijst hebben mensen uit Nibbixwoud en daarna uit de rest van de gemeente Medemblik voorrang. Heeft u vragen over de ontwikkeling van het SEW-terrein, stuur dan een mail naar projectenbureau@medemblik.nl .

Ondertekening koopcontract appartementencomplex SEW-terrein
To Top