Westfriesland

Parkmanagement Enkhuizen te gast bij OFE Ondernemerscafé

ENKHUIZEN – Op donderdag 14 maart aanstaande vindt er een OFE Ondernemerscafé plaats vanaf 18.00 uur in De Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Het OFE bestuur nodigt haar leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De presentatie tijdens het Ondernemerscafé wordt verzorgd door . Er is veel nieuws te melden over Parkmanagement Enkhuizen, mede dankzij het Ondernemersfonds is er ruimte ontstaan voor een verdere professionalisering.

De afgelopen maanden is het nieuwe bestuur hard aan de slag gegaan, zo heeft er o.a. een succesvolle hercertificering voor KVO plaatsgevonden. Tijdens het Ondernemerscafé van 14 maart kunt u kennis maken met de nieuwe bestuursleden. Ook zult u worden bijgepraat over wat er allemaal is gedaan en wat er het komende jaar van Parkmanagement Enkhuizen kan worden verwacht.

Uitreiking

De presentatie wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking van het nieuwe KVO-B certificaat door wethouder Heutink aan de werkgroep KVO-B. Na afloop van de presentatie wordt u een buffet aangeboden door Parkmanagement Enkhuizen. Aanmelden wordt op prijs gesteld en is mogelijk via info@au-boulot.nl .

To Top